EMPOCHER-un Paid to Click francez foarte serios, care plateste prompt
(nu este necesar sa sti limba franceza !!)
Pe toata durata unei luni acumulezi puncte, care sunt convertite automat in primele zile ale lunii urmatoare in Euro. Punctele le castigi in majoritate in sectiunea Visitez nos part. , unde ai zilnic circa 50 de siteuri de vizitat(5 pagini a 10 siteuri pe fiecare pagina). Primesti cate 1 punct pentru fiecare site vizitat. Dupa ce deschizi siteul de vizitat, in partea de sus a ecranului iti apare, scris cu verde, unul din urmatoarele 2 mesaje:
-Vos points seront credites dans 20 seconds(adica, punctele iti vor fi creditate in 20 secunde)
sau
-Pour crediter vos points, votre visite doit etre suivie de 2 clics internes au site( adica, pentru a va credita punctele, vizita dumneavoastra trebuie sa fie urmata de 2 clicuri interne pe site)
In primul caz, pentru a-ti primi punctul astepti 20 secunde, pana cand in partea de sus a ecranului apare scris cu verde mesajul *). In cel de-al doilea caz trebuie sa dai 2 clickuri (sau chiar mai multe) pe meniurile din siteul pe care l-ai deschis, pana cand apare acelasi mesaj *).Dupa aparitia acestui mesaj, inchizi site-ul vizitat.
Mesajul *) este urmatorul:
*)Vos points viennent d’etre credites sur votre compte Empocher.com( adica, punctele dvs. tocmai au fost creditate in contul dvs. de la Empocher.com).
Nu esti creditat daca incerci sa deschizi simultan mai mule dintre siteurile de vizitat.
Daca vrei sa primesti si Emailuri remunerate( 1punct/Email) la adresa de E-mail cu care te-ai inscris la Empocher.com te duci in sectiunea Lire des Emails, bifezi Oui si apoi dai click pe Modifier mes parameters. Punctele pe care le faci din citirea Emailurilor primite este insa foarte mic: iti trimite cate 1 Email de 1 punct la 2-3 zile !
Plateste in Moneybookers sau Paypal, dupa ce acumulezi minim 10 Euros in cont.
Soliciti plata in sectiunea Demandez un paiement, inainte de ziua de 10 a lunii, iar banii ii primesti in cont intre 10 si 15 in aceeasi luna. Rata de conversie a punctelor difera de la luna la luna. Am luat si 2,6 Euro/luna, dar si 4,6 Euro/luna.
Eu am primit pana acum 12 Euros in contul Moneybookers(i-am facut in vreo 4 luni), foarte prompt. Din pacate, ca toti banii primiti pana acum de la toate PTC-urile, au ajuns la ruleta de la Bet365.com, unde i-am pierdut foarte repede.
Nu exista membri upgradati( gold, platina , etc)
2 nivele de parenaj: 10% de la referalii directi( in franceza filleuls) si 2% de la referalii referalilor( in franceza Sous-filleuls).
Pentru inscriere, va duceti pe Inscrivez-vous !, dupa ce dati click pe linkul de mai jos:
http://www.empocher.com/?par=AAA777