Sa va mai raspund la posturi:
superani wrote:
Nu stiu daca exista pe forum o sectiune unde sa se discute numai despre evenimentul saptamanal ca pe formului de pe prizee.com. Nu stiu daca cineva a mai propus asa ceva sau daca s-a mai discutat dar mie mi s-ar parea o sectie buna pentru acest forum, de exemplu azi a aparut un eveniment nou si chiar as vrea ca cineva sa imi explice intr-un post ce avantaje am ...in fine poate sunt prea absurda .......dar cred ca e o idee buna
Incepi sa-mi strici din surprize.
fast2furious9825 wrote:
De ce sa nu imi exprima dorinta, ce ziceti voi , ar fi bine ca acest forum sa aiba in plus o sectiune in care sa fie Sport Betting (pariuri sportive), nu neaparat cu castiguri in e-gold , moneybookers sau altele, sa fie de distractie si de plictiseala (pentru unii), daca sunteti de acord , facem un poll , alegem un moderator (daca Lucrix accepta) care in fiecare zii sa se ocupe cu aceasta rubrica , dupa cum am mentionat mai sus , nu neaparat pe bani , pe puncte sa fie si un clasament.astept raspuns de la voi
Pai... se aproba. Cat despre partea cu moderatorul, se aproba si aceea daca aria o sa aibe un succes prea mare (si nu ii pot face fata).
hippyotu wrote:
Acum in serios cred ca un
ShoutBox nu ar strica. Eu as putea sa ma folosesc de el de exemplu cu
Adbux sa anunt lumea (eu sau sa anunte altii) cand au intrat link-uri noi pe site, pentru ca sunt unele linkuri care intra pe site si daca nu dai click pe ele in urmatoarele minute le pierzi si pierzi si ocazia asa sa faci ceva centi. Evident Shoutbox-ul sa fie tot timpul vizibil indiferent de ce post vizualizezi, adica pe undeva la finalul paginii ar fi cel mai convenabil zic eu. Dezavantajul e ca i-ar face concurenta forumului in prinvinta unelor posturi si ar putea scadea numarul de post-uri zilnice...cred
Ce parere aveti ?
Iti dai seama ca tu ai scrie de 3-5-7 ori/zi ca au aparut link-uri pe Adbux. Mai apar inca 2 site-uri de genul asta si deja acel ShoutBox nu va mai fi vizualizat decat de cei care ar fi pe acele site-uri.
Daca va fi un ShoutBox, va fi cu noutati despre forum (chestii de genul: s-a lansat un nou concurs, votati membrul/postul lunii, joc nou pe Prizee etc.), pentru care nu are rost sa se creeze topic in Anunturi Administrative.
Mai astept pareri (chiar daca imi stricati din surprize)